
Dispositivos e acessórios
Mustard Green Rice
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
shallots70 g
-
garlic cloves5
-
dried shrimp soaked to soften20 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in slices5
-
cooking oil40 g
-
Chinese mustard green trimmed500 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
chicken stock powder10 g
-
water500 g
-
white pepper powder1 pinch
-
roasted pork belly (siew yoke) cut in pieces (1 cm)200 g
-
parboiled basmati rice rinsed500 g
Nutrição por 1 portion
Energia
493 kcal /
2063 kJ
Proteína
21 g
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
75 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
3 g
Sódio
642 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

One-Pot Rice Meals
11 Receitas
Internacional
Internacional