Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
TM6 TM5 TM31

Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche

4.0 ( 12 avaliações )

Ingredientes

Herb Crème Fraîche

  • 1 lemon thin peelings of skin and juice
  • 5 g fresh dill leaves only
  • 5 g fresh parsley leaves only
  • 5 g fresh coriander leaves only
  • 200 g crème fraîche
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Rosti

  • 10 g fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
  • 10 g fresh parsley leaves only
  • 220 g raw beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 120 g parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 2 egg yolks from medium eggs
  • 3 Tbsp plain flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 3 Tbsp olive oil
  • 200 g smoked salmon
  • 1 lemon cut in wedges, for garnishing

Nutrição
por 1 portion
Energia
370 kcal / 1549 kJ
Proteína
17 g
Gordura
25 g
Hidratos de carbono
17 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
8.6 g
Sódio
1394 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas