Dispositivos e acessórios
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
celeriac peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)850 g
-
water125 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)160 g
-
unsalted butter diced, plus 2 Tbsp80 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves30 g
-
white wine vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1193.4 mg
Proteína
6.7 g
Energia
2848.8 kJ /
680.9 kcal
Gordura
57 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
21 g
Hidratos de carbono
38.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salsa Verde
10min
Baba Ganoush
1h
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Celeriac Remoulade
Nenhuma avaliação
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Gazpacho
1h 15min
Mayonnaise
5min
Spanakopita
2h 10min
Best Basic Houmous
5min