Dispositivos e acessórios
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
lean pork fillets silver skin and tendons removed, room temperature (approx. 230 g each)2
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
prosciutto8 slices
-
garlic cloves2
-
onion60 g
-
red capsicum cut in pieces (3 cm)200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
chopped tomatoes (400 g)1 can
-
cream200 g
-
water300 g
-
tomato paste20 g
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
Vegetable stock paste1 tsp
-
dry Marsala wine30 g
-
white sugar1 tsp
-
hot water to fill just over 1 litre mark400 - 500 g
-
linguine pasta300 g
-
cream cheese80 g
-
crème fraîche80 g
-
fresh parsley chopped, to sprinkle (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1307.1 mg
Proteína
74.9 g
Energia
4287.3 kJ /
1024.7 kcal
Gordura
47.2 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
22.6 g
Hidratos de carbono
70.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken and mushroom rice
45min
Curried sausages
40min
Apricot Chicken
35min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Traditional minestrone
45min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Macaroni carbonara
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Chicken and risoni bake
1h 15min