
Versões compatíveis
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 skinless salmon fillets (150-180 g each - see Tips)
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 8 cm long)
- 2 sprigs fresh thyme (approx. 8 cm long)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 220 g quinoa
- 500 g seasonal vegetables (eg broccoli, asparagus, broccolini)
- 100 g basil pesto to serve
- lemon wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 748.2 kcal / 3130.3 kJ
- Proteína
- 43.4 g
- Gordura
- 41.4 g
- Hidratos de carbono
- 48.6 g
- Fibra
- 8 g
- Gordura saturada
- 7.3 g
- Sódio
- 405.7 mg
Receitas alternativas
Sweet potato lentil pie
50min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Grain free wraps
15min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min
Toasted muesli
1h 40min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2h 25min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Spinach and leek frittata
40min