Dispositivos e acessórios
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
Preparação 20min
Total 1h 30min
50 pieces
Ingredientes
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 150 g)5
Choux pastry
-
milk plus an extra 2 teaspoons125 g
-
water125 g
-
unsalted butter cut into cubes (3 cm)100 g
-
sea salt1 tsp
-
white pepper½ tsp
-
plain flour150 g
-
eggs3
-
egg yolk1
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
egg yolks6
-
milk500 g
-
plain flour40 g
-
sea salt1 tsp
-
white pepper2 - 3 pinches
-
cayenne pepper2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
132.9 mg
Proteína
2.7 g
Energia
291 kJ /
69.6 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
3.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Smoked salmon mousse
5min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Festive lobster pâté
4h 45min
Pineapple curd (TM6)
20min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Custard horns
1h 45min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Family chicken galette
1h 55min
Herb and garlic dip
5min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min