Versões compatíveis
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bacon dust
- 5 rindless bacon rashers (approx. 150 g)
Choux pastry
- 125 g milk, plus an extra 2 teaspoons
- 125 g water
- 100 g unsalted butter, cut into cubes (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp white pepper
- 150 g plain flour
- 3 eggs
- 1 egg yolk
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 6 egg yolks
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- 1 tsp sea salt
- 2 - 3 pinches white pepper
- 2 - 3 pinches cayenne pepper
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 291 kJ / 69.6 kcal
- Proteína
- 2.7 g
- Hidratos de carbono
- 3.7 g
- Gordura
- 4.9 g
- Gordura saturada
- 2.4 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sódio
- 132.9 mg
Receitas alternativas
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5 min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Strawberry and thyme butter
10min
Orange liqueur zabaglione
15min
Crayfish pâté
4h 45min
Snowdrop Cocktail
1h 10min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 godz. 15 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min