![Caramelised sherry vinaigrette Caramelised sherry vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78e3fe94-cf28-474c-8e6a-d6614a3328e3/Derivates/e1d9bdca-f7ce-4b49-a699-2ea47e6d8b6e.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g raw sugar
- 100 g sherry vinegar
- 100 g dry sherry
- 2 pinches sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 60 g extra virgin olive oil
- 1000 g water
- 50 g white vinegar
- Nutrição
- por 320 g
- Energia
- 6944.4 kJ / 1659.8 kcal
- Proteína
- 0.5 g
- Hidratos de carbono
- 257 g
- Gordura
- 59.4 g
- Gordura saturada
- 9.2 g
- Fibra
- 0 g
- Sódio
- 355.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1j 15 menit
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2sa 30 dk
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 Std. 15 Min
Lemon caper butter
10min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26sa 35 dk
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min