Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Parsley butter
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g salted butter, softened
Chilli and lemon oil
- 3 garlic cloves
- 80 g oil
- 40 g lemon juice
- 2 tsp dried chilli flakes
- 2 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 1 whole chicken, spatchcock and scored (see Tips)
- 1 red capsicum, sliced into thick strips
- 1 yellow capsicum, sliced into thick strips
Rice and corn
- 300 g long-grain white rice
- 1000 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 corn cobs, husks and silk removed, broken into pieces
- fresh parsley, leaves only, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5501.5 kJ / 1314.9 kcal
- Proteína
- 71.6 g
- Hidratos de carbono
- 77.3 g
- Gordura
- 79.2 g
- Gordura saturada
- 20.3 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 795.2 mg
Receitas alternativas
Creamy miso mushroom udon
45 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Sunday lamb roast
Nenhuma avaliação
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Sticky sesame chicken
40 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min