Dispositivos e acessórios
Paris–Brest with praline cream
Preparação 20min
Total 26h
12 portions
Ingredientes
Custard
-
milk400 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
egg yolks4
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
cornflour50 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Choux pastry
-
water70 g
-
milk70 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
sea salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour150 g
-
eggs 1 lightly beaten, to add to mix (if needed) and egg wash4
-
flaked almonds2 tbsp
Hazelnut praline paste
-
hazelnuts, without skin toasted220 g
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
white vinegar50 g
Assembly
-
unsalted butter softened, cut into pieces100 g
-
icing sugar to dust
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
97.5 mg
Proteína
8.7 g
Energia
2170.7 kJ /
518.8 kcal
Gordura
35.2 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
14.7 g
Hidratos de carbono
44.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Melting moments with passionfruit cream
45min
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Bannofee Muffin
45min
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Nenhuma avaliação
Lemon curd
20min
Crème pâtissière
15min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Plum brioche buns
2h 30min
Paris Brest
6h 40min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Steamed mocha scrolls XXL
50min