Versões compatíveis
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 6 stalks fresh lemongrass
- 80 g fresh turmeric, peeled
- 100 g fresh galangal, peeled
- 20 makrut lime leaves
- 100 g vegetable oil
- 20 g Korean chilli paste (gochujang)
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 500 g fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
- 600 g coconut water
- 1000 g coconut cream
- 40 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 pinches xanthan gum (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- red chilli oil, to serve
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2122.9 kJ / 507.4 kcal
- Proteína
- 9.7 g
- Hidratos de carbono
- 35.2 g
- Gordura
- 38.9 g
- Gordura saturada
- 25.9 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sódio
- 344.3 mg
Receitas alternativas
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 Min
Lamb biryani with vegetable curry
1 Std. 30 Min
Salt-free chicken stock paste
45 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Date and tamarind chutney
8 godz. 50 min
Rogani kumbh
45 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Biryani-style rice
1 Std. 5 Min
Lime coriander vinaigrette
10 Min
Chile con queso cob loaf
40min