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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g extra virgin olive oil plus an extra 1 tbsp
- 600 g leeks light green and white part only, cut into 3 cm discs
- sea salt to season
- 7 long red chillies 6 x cut in halves, deseeded if preferred, 1 x sliced to garnish
- 250 g onion cut into halves
- 6 garlic cloves
- 45 g fresh ginger peeled and cut into slices
- 2 stalks lemongrass white part only, sliced and woody layers removed
- 2 makrut lime leaves torn
- 3 tomatoes (approx. 300 g), cut into pieces
- 1 tbsp ground coriander
- 400 g coconut milk
- 45 g fish sauce (vegan, if preferred)
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 1 lime wedges to serve
- cooked rice to serve
- roti to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 566 kcal / 2368.3 kJ
- Proteína
- 9.3 g
- Gordura
- 33.6 g
- Hidratos de carbono
- 52.1 g
- Fibra
- 7 g
- Gordura saturada
- 16.8 g
- Sódio
- 945.4 mg
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