![Pissaladière Pissaladière](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F37A4EB3-AC1E-4010-BAFD-20591B144DD7/Derivates/DE048463-1C6A-4A75-A61D-386262E7FE2A.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- olive oil, for greasing
- 80 g water
-
1
tsp dried instant yeast
ou 10 g fresh yeast, crumbled - 200 g strong white bread flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Topping
- 2 tsp fresh mixed herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)
- 80 g olive oil, plus extra for greasing
- 500 g onions, quartered
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g tinned anchovies, soaked in a little milk then drained
- 60 g black olives, pitted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 493 kJ / 118 kcal
- Proteína
- 3.5 g
- Hidratos de carbono
- 11.4 g
- Gordura
- 6.5 g
Receitas alternativas
Crème Pâtissière
15 min
Tzatziki
20 min
Mayonnaise
5min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3h 5 min
Arancini
2 Std. 10 Min