Dispositivos e acessórios
French onion pasta
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 - 4 sprig
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
white wine100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced250 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
liquid beef stock (see Tips)520 g
-
orecchiette pasta250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
591.8 mg
Proteína
24.2 g
Energia
2587.5 kJ /
618.4 kcal
Gordura
28.3 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
12.7 g
Hidratos de carbono
63.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday - Winter 2025 sneak peek
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Risotto pomodori with burrata
30min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
"Marry me" chicken pasta
35min
Tagliatelle with pumpkin
45min
VEGEMITE® pasta
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Creamy miso mushroom udon
45min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Sweet and sour chicken with rice
45min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min