Dispositivos e acessórios
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
Preparação 30min
Total 4h
4 portions
Ingredientes
Polenta Bites
-
unsalted butter diced20 g
-
milk300 g
-
water300 g
-
fine sea salt2 pinches
-
polenta gluten-free160 g
Caponata
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
courgettes diced (1 cm)180 g
-
aubergine diced (1.5 cm)180 g
-
celery sliced (5 mm)60 g
-
yellow peppers deseeded and diced (1.5 cm)180 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
raisins20 g
-
pitted green olives halved lengthways50 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
white wine vinegar20 g
-
brown sugar10 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh basil leaves roughly chopped3 sprigs
Mixed Berry Compote
-
frozen mixed berries250 g
-
water to taste50 - 80 g
-
cornflour5 g
-
caster sugar to taste30 - 40 g
-
vanilla sugar (opcional)1 tsp
-
unsalted butter for frying
-
toasted pine nuts (opcional) for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
604 mg
Proteína
7.9 g
Energia
1559.5 kJ /
372.7 kcal
Gordura
18.4 g
Fibra
6.9 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
49.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spaghetti Bloody Brain
13h 30min
Honeycomb
Nenhuma avaliação
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50min
Semolina Dumplings
1h 40min
Risotto with Parmesan
40min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3h
Asturian rice pudding
1h
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45min