Dispositivos e acessórios
Green Shakshuka
Preparação 10min
Total 40min
4 portion
Ingredientes
-
onion quartered115 g
-
garlic cloves2
-
green tomatillo ripe, husked, destemmed and halved425 g
-
jalapeño pepper destemmed and deseeded1
-
extra virgin olive oil15 g
-
cumin, ground½ tsp
-
red pepper flake to taste¼ tsp
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
vegetable, green i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ribbons (¼ in.)225 g
-
vegetable, green i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ribbons (.5 cm)225 g
-
egg, large (65-70 g)4
-
water510 g
-
cilantro, fresh to garnish4 tbsp
-
green onion sliced, to garnish4 tbsp
-
wholemeal bread to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
425.4 mg
Proteína
13.4 g
Energia
951 kJ /
227.3 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
18.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Refresh & Revitalize
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Spicy Spiralized Zucchini Spaghetti Carbonara
40min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Rye Kaiser rolls
26h 30min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30min
Grated Carrot Salad
10min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Mushroom and Chocolate Muffins
1h
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Super Greens Powder
5h
Fish Carnitas
20min
Protein pudding
6h 35min