Dispositivos e acessórios
Spring Roll with Tangy Sauce
Preparação 10min
Total 30min
12 rolls
Ingredientes
-
fish sauce45 g
-
tamarind paste1 tsp
-
water2045 g
-
lime juice15 g
-
palm sugar15 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
cooked glutinous rice flour (gao fen)½ tsp
-
shallots40 g
-
coriander leaves1 stalk
-
carrots approx. 1-2, slender type, approx. 5 cm in diameter100 g
-
cucumber approx. 1-2, slender type, approx. 5 cm in diameter100 g
-
prawn, raw, medium size, peeled250 g
-
eggs beaten3
-
mee hoon (rice vermicelli)250 g
-
warm water200 g
-
spring roll rice paper1 packet
-
lettuce leaves cleaned500 g
-
mint leaves10 g
-
Thai basil leaves10 g
-
coriander leaves10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 12 rolls
Sódio
7453.2 mg
Proteína
93 g
Energia
9044 kJ /
2161.6 kcal
Gordura
26.6 g
Fibra
21.4 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
382.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter+
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Herby potato salad with crisp topping
50min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Chicken Liver Pate
25min
Coleslaw
10min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min