Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
TM5 TM6

Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket

4.6 (33 avaliações )

Ingredientes

Goat's Cheese

  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 12 fresh chives
  • 10 g fresh basil leaves
  • 150 g soft goat's cheese
  • 80 g crème fraîche
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Walnuts, Beetroot and Rocket

  • 50 g walnut halves
  • 5 - 6 cooked beetroot, large (approx. 500 g), peeled (see tip)
  • 180 g rocket leaves
  • 1 Tbsp walnut oil, plus extra for drizzling
  • 2 pinches fine sea salt

Nutrição
por 1 portion
Energia
1016 kJ / 245 kcal
Proteína
9 g
Hidratos de carbono
6 g
Gordura
20 g
Gordura saturada
9 g
Sódio
341 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas