![Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B06FC8F-3272-4902-B6BD-FBC9F2D1B5F1/Derivates/4c5d7a29-2016-42e9-8ff8-5e19a64a913c.jpg)
Versões compatíveis
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Goat's Cheese
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 12 fresh chives
- 10 g fresh basil leaves
- 150 g soft goat's cheese
- 80 g crème fraîche
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Walnuts, Beetroot and Rocket
- 50 g walnut halves
- 5 - 6 cooked beetroot, large (approx. 500 g), peeled (see tip)
- 180 g rocket leaves
- 1 Tbsp walnut oil, plus extra for drizzling
- 2 pinches fine sea salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1016 kJ / 245 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 6 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Sódio
- 341 mg
Receitas alternativas
Hot Artichoke Dip
30 min
Mojito
5 min
Pomegranate Mojito
10 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Guacamole
5 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Christmas Punch
20 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.