Dispositivos e acessórios
Hazelnut Bavarian
Preparação 15min
Total 6h 25min
8 portion
Ingredientes
-
titanium strength gelatine leaves4
-
hazelnuts toasted100 g
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)500 g
-
egg yolks6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
water or rum, for brushing1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
35.2 mg
Proteína
6.5 g
Energia
1629.8 kJ /
388 kcal
Gordura
33.3 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
15.7 g
Hidratos de carbono
17.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian cuisine: Desserts
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crème caramels
7h 45min
Home-style sponge cake
2h 30min
Tiramisu
5h 20min
Chocolate mousse
3h 20min
Saint-Honore
2h 45min
Hot turmeric apple cider
20min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Cheesecakes in jars
4h
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Black forest pavlova stack
5h 30min
Pavlova
6h