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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Rye and chia soil
- 150 g pitted black olives
- 260 g lukewarm water
- 5 g dried instant yeast (1 heaped teaspoon)
- 30 g black chia seeds
- 1 tsp squid ink (see Tips)
- oil for greasing
- 230 g rye grains
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini dip
- 180 g tahini
- 60 g lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g Greek yoghurt drained for 1 hour
- 2 tsp ground cumin
- 1 pinch dried chilli flakes
- salt to taste
Raw vegetables
- 16 baby carrots peeled and trimmed (1 cm of tops intact)
- 8 baby asparagus trimmed
- 24 fresh enoki mushrooms
- 8 snow peas split open lengthways to expose peas
- 8 broccolini spears
- 8 fresh baby corn
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 373.8 kcal / 1570.1 kJ
- Proteína
- 11.5 g
- Gordura
- 277.4 g
- Hidratos de carbono
- 15.5 g
- Fibra
- 9.6 g
- Gordura saturada
- 4.6 g
- Sódio
- 540.5 mg
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