Dispositivos e acessórios
Melanzane parmigiana
Preparação 25min
Total 2h 5min
6 portions
Ingredientes
-
eggplants cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)2
-
salt for sprinkling
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)40 g
-
pine nuts40 g
-
bread of choice, torn into pieces40 g
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves8
-
canned whole tomatoes800 g
-
fresh basil leaves plus extra to serve20 - 25
-
fresh mozzarella cut into thin slices (approx. 5 mm)100 g
-
mixed leaf salad to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1028.8 mg
Proteína
10.4 g
Energia
1033.2 kJ /
245.8 kcal
Gordura
16.2 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
11.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Lentil moussaka
3h 30min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Pasta alla puttanesca
35min
Pasta primavera
1h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Mediterranean carrot fritters
1h
Vegetable lasagne
1h 35min
Israeli couscous salad
1h
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h