Dispositivos e acessórios
Spiralized sweet potato curry rosti
Preparação 10min
Total 30min
12 pieces
Ingredientes
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 gram
-
garlic clove3 - 4
-
spring onions/green onions roughly chopped40 g
-
fresh red chilli deseeded, roughly chopped1
-
fresh ginger cut into slices (2 mm)30 g
-
eggs2
-
gluten free cornflour20 g
-
white sesame seeds1 tbsp
-
curry powder1 tsp
-
garam masala1 tbsp
-
sea salt1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
vegetable oil to fry1 - 2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
515.8 mg
Proteína
2.7 g
Energia
390.2 kJ /
93.3 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
13.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize - Autumn/Winter
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Pad Thai
1h
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Macadamia chocolate cookies
45min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Chunky guacamole
10min
Yellow Curry noodle soup
20min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24h 25min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Quick pulled pork in beer sauce
35min