Dispositivos e acessórios
Caldo gallego exprés
Preparação 10min
Total 30min
6 raciones
Ingredientes
-
30 g de aceite de oliva
-
50 g de chorizo semicurado (en rodajas)
-
1 trozo de unto (20-30 g)
-
400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (1 tarro)
-
300 g de grelos (en conserva) (1 tarro)
-
500 g de patatas en trozos (3 cm)
-
700 g de agua
-
1 cucharadita de sal
-
200 g de lacón cocido (en trozos)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 ración
Proteína
15.3 g
Energia
1160 kJ /
278 kcal
Gordura
13.1 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
En 30 minutos
81 Receitas
Espanha
Espanha
Galicia
24 Receitas
Espanha
Espanha
Também pode gostar...
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Crema de andaricas
50min
Pote gallego de repollo
2h 40min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Empanada de raxo
2h 30min
Caldeirada de peixe
40min
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Sopa de trucha del Órbigo
35min
Caldo gallego de grelos
4h 10min
Filloas
1h
Bica de Castro Caldelas
1h 20min
Sopa a la riojana
45min