Dispositivos e acessórios
Steak Tartare
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
filet mignon sinew free, fat removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red onion in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish1 oz
-
capers plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
egg yolks pasteurized (see Tip)4
-
fresh chives thinly chopped, to serve
-
lemon quartered, to serve1
-
Dijon mustard to serve
-
cornichons to serve
-
baguette thinly sliced, toasted8 - 16 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
26 g
Energia
1699 kJ /
406 kcal
Gordura
10 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Back to Basics
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steak au Poivre
20 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Mango Blackberry Spritzer
2 godz. 5 min
Salmon Tartare
10 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 godz. 25 min
Steak tartare
10 min
Béarnaise sauce
15 min
Pomegranate Mojito
10 min
Tuna Tartare
40 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min