Steak Tartare

Steak Tartare

4.1 13 avaliações
Preparação 10min
Total 15min
4 portions

Ingredientes

  • filet mignon sinew free, fat removed, cubed (1 in.)
    8 oz
  • red onion in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish
    1 oz
  • capers plus extra to serve
    1 - 2 tbsp
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • fresh ground black pepper
    ¼ tsp
  • Tabasco sauce
    ½ tsp
  • Worcestershire sauce
    1 tsp
  • egg yolks pasteurized (see Tip)
    4
  • fresh chives thinly chopped, to serve
  • lemon quartered, to serve
    1
  • Dijon mustard to serve
  • cornichons to serve
  • baguette thinly sliced, toasted
    8 - 16 slices

Nutrição por 1 portion

Energia 406 kcal / 1699 kJ
Proteína 26 g
Gordura 10 g
Hidratos de carbono 52 g
Fibra 3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...