
Dispositivos e acessórios
Steak Tartare
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
filet mignon sinew free, fat removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red onion in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish1 oz
-
capers plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
egg yolks pasteurized (see Tip)4
-
fresh chives thinly chopped, to serve
-
lemon quartered, to serve1
-
Dijon mustard to serve
-
cornichons to serve
-
baguette thinly sliced, toasted8 - 16 slices
Nutrição por 1 portion
Energia
406 kcal /
1699 kJ
Proteína
26 g
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
52 g
Fibra
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Back to Basics
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos