Dispositivos e acessórios
Keftedes (meatballs)
Preparação 30min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
-
onion cut into quarters140 g
-
potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)700 g
-
eggs3
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
vinegar3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried mint (optional)1 tsp
-
breadcrumbs50 g
-
mince of choice (pork, chicken or beef)1000 g
-
oil to fry
-
lemon cut into wedges, to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
392.9 mg
Proteína
26.3 g
Energia
1967.3 kJ /
470.2 kcal
Gordura
30.4 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
21.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Cabbage rolls
1h 50min
Steamed chocolate flan cake
2h 40min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Power green smoothie
5min
Honey cake
49h 30min
Scroll bundt cake
2h 40min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1h 10min
Leek and ham tart
1h 55min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Semolina custard
20min