Dispositivos e acessórios
Steamed Pepper Chicken
Preparação 5min
Total 1h 45min
2 portions
Ingredientes
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
426 mg
Proteína
52 g
Energia
1667 kJ /
398 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourishing Confinement Food
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Singapore Chilli Crab
50min
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Stir Fried French Beans
15min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Sautéed Prawns
15min
Garlic mushrooms
20min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Cereal Prawns
30min