
Dispositivos e acessórios
Steamed Pepper Chicken
Preparação 5min
Total 1h 45min
2 portions
Ingredientes
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Nutrição por 1 portion
Energia
398 kcal /
1667 kJ
Proteína
52 g
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
11 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3 g
Sódio
426 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Nourishing Confinement Food
15 Receitas
Internacional
Internacional