Dispositivos e acessórios
Steamed Pepper Chicken
Preparação 5min
Total 1h 45min
2 portions
Ingredientes
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
426 mg
Proteína
52 g
Energia
1667 kJ /
398 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourishing Confinement Food
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Chicken adobo
30min
Ginger sesame oil chicken
25min
Braised Rice Wine Fish
20min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Ginger Pork
25min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Old Cucumber Soup
Nenhuma avaliação
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min