Rode kool cups met kip

Rode kool cups met kip

3.0 2 avaliações
Preparação 10min
Total 25min
4 porties

Ingredientes

  • kippenborst filet, zonder vel in reepjes gesneden (5 cm x 1 cm)
    350 g
  • limoensap versgeperst
    20 g
  • olijfolie
    30 g
  • kurkuma, gedroogd, gemalen
    ½ tl
  • cayennepeper, gemalen
    1 - 2 snuifjes
  • zout
    1 tl
  • rode kool de bladeren in stukken gesneden en 4 hele bladeren om in op te dienen
    200 g
  • rode ui plus extra, in dunne plakjes gesneden, voor de garnering
    40 g
  • teentje knoflook
    1
  • koriander alleen blaadjes, plus extra om te garneren
    5 takjes
  • quinoa
    150 g
  • water
    500 g
  • zwarte peper, gemalen
    1 - 2 snuifjes
  • rode peper, vers (opcional) ontpit, fijngehakt, voor de garnering
  • limoen in vieren gesneden, voor de garnering
    1

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 335 mg
Proteína 18 g
Energia 1123 kJ / 268 kcal
Gordura 10 g
Fibra 4 g
Gordura saturada 1 g
Hidratos de carbono 24 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...