Versões compatíveis
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
ou mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 494 kJ / 118 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 4 g
- Fibra
- 1 g
Receitas alternativas
Summer seafood soup
45min
Hakka Yam Abacus
20 min
Tomato-egg soup
20 min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Nenhuma avaliação
Kimchi stew
30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min