Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Deeg
- 400 g bloem
- 120 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), kamertemperatuur
- 1 ei
- 50 g melk
- ½ tl zout
- 50 g water
Vulling
- 200 g prei dik gesneden
- 150 g rode paprika
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ¾ tl zout
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 30 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 100 g spaanse tomatensaus (tomate frito)
- 500 g kalkoen, in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,
- 200 g gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden
- 200 g gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 2 eiwitten
- 2 eierdooiers
- Nutrição
- por 8 porties
- Energia
- 18229.2 kJ / 4356.9 kcal
- Proteína
- 215.8 g
- Hidratos de carbono
- 392 g
- Gordura
- 203.9 g
- Gordura saturada
- 96.7 g
- Fibra
- 26.6 g
- Sódio
- 7605.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Koken van langkorrelige bruine rijst
Nenhuma avaliação
Suikervrij bananenbrood
1h 15min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Cholent
Nenhuma avaliação
Goulash van linzen en champignons
45min
Zonnige groentetaart
Nenhuma avaliação
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nenhuma avaliação
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Roerbak met aubergines en kofu
Nenhuma avaliação
Hainanese kiprijst
1h 20min
Runderpastei met bier
1h 40min