Stoofpotje van champignons en worst met gerst

Stoofpotje van champignons en worst met gerst

4.4 5 avaliações
Preparação 5min
Total 55min
4 porties

Ingredientes

  • gekookte worst (Brühwurst) in plakjes (1 cm)
    300 g
    300 g gerookte varkensworst, in plakjes (1 cm)
  • olie
    30 g
  • water
    950 g
  • boerenkool zonder dikke stelen
    30 - 50 g
  • uien gehalveerd
    120 g
  • wortelen in stukken
    80 g
  • selderstengels in stukken
    80 g
    80 - 100 g peterseliewortel, in stukken
  • teentjes knoflook
    3
  • tomatenpuree
    30 g
  • verse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes
    300 g
    300 g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes
  • vleesbouillonpasta
    2 tl
    2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)
  • laurierbladeren, gedroogd
    1 - 2
  • gedroogde tijm
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • parelgerst (zie variatie)
    30 - 50 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 884.3 mg
Proteína 14.5 g
Energia 1398.3 kJ / 334.2 kcal
Gordura 24 g
Fibra 4.1 g
Gordura saturada 7 g
Hidratos de carbono 17.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...