Dispositivos e acessórios
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Preparação 25min
Total 1h 10min
12 slices
Ingredientes
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
9.4 g
Energia
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Gordura
33 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vegan Chocolate Cake
Nenhuma avaliação
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Browned Pork Rice
Nenhuma avaliação
Baked Rice with Grated Apples
50min
Ginger and Pear Pie (TM5)
Nenhuma avaliação
Cassava Cake
1h 20min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Avocado with egg and salmon tartare
45min
Ice Queen Cake
4h
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1h 30min
Ginger spice and white chocolate muffin
35min