Dispositivos e acessórios
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Preparação 25min
Total 1h 10min
12 slices
Ingredientes
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
9.4 g
Energia
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Gordura
33 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Rainbow Ice Lollies
10h
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1h
Pears in Orange Syrup
30min
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12h 30min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Nenhuma avaliação
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min
Gluten-free Bruschetta
3h
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2h 20min
Crocodile Cupcake Cake
2h
Alcohol-free Berry Mojito
Nenhuma avaliação
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min