Dispositivos e acessórios
Pittige Goulash met Donker Bier
Preparação 15min
Total 3h 10min
8 portie
Ingredientes
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1021.4 mg
Proteína
36.6 g
Energia
1717 kJ /
410 kcal
Gordura
17.4 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
25.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nenhuma avaliação
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Nenhuma avaliação
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Zalm met rijst en champignons
30min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Salmorejo
Nenhuma avaliação
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Miso Udon Noedels
20min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Risottata met kip en champignons
40min