Dispositivos e acessórios
Pittige Goulash met Donker Bier
Preparação 15min
Total 3h 10min
8 portie
Ingredientes
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1021.4 mg
Proteína
36.6 g
Energia
1717 kJ /
410 kcal
Gordura
17.4 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
25.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Ananas Dessert met Meringue
25min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nenhuma avaliação
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Nenhuma avaliação
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nenhuma avaliação
Risottata met kip en champignons
40min
Aalsterse Vlaai
1h
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min