Dispositivos e acessórios
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Preparação 25min
Total 3h 55min
6 portions
Ingredientes
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
340.4 mg
Proteína
9.7 g
Energia
1690.5 kJ /
402.5 kcal
Gordura
36.3 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
16.4 g
Hidratos de carbono
9.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Wasabi mayonnaise
10 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Bloody Mary
10 min
Salmorejo
2 godz. 10 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Lime and chilli corn
40 min
Frozen margarita
10 min