Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
TM6 TM5

Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust

4.4 ( 161 avaliações )

Ingredientes

Oat and Parmesan crust

  • butter for greasing
  • 70 g raw almonds
  • 40 g sesame seeds
  • 150 g rolled oats
  • 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • ¼ tsp sea salt
  • 80 g water

Silverbeet filling

  • 2 garlic cloves
  • 80 g red onion cut into wedges (1 cm), segments separated
  • 2 tbsp olive oil
  • 6 sprigs fresh thyme leaves only
  • 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
  • 120 g fresh silverbeet leaves only, cut into thin strips
  • 4 eggs
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 3 pinches sea salt
  • 3 pinches ground black pepper
  • 70 g soft goat's cheese

Nutrição
por 1 portion
Energia
475 kcal / 1994 kJ
Proteína
18.5 g
Gordura
36 g
Hidratos de carbono
17.5 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
12.6 g
Sódio
437.5 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas