Dispositivos e acessórios
Blackberry vinegar chocolate truffles
Preparação 30min
Total 17h
35 portions
Ingredientes
Blackberry vinegar
-
apple cider vinegar150 g
-
fresh blackberries150 g
-
caster sugar50 g
Ganache
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
desiccated coconut30 g
-
cocoa nibs20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
11.4 mg
Proteína
0.8 g
Energia
341.8 kJ /
81.4 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
6.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
French dressing
5min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Steamed orange puddings
1h 25min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Cranberry sauce
30min
Pickled Mushrooms
6h 30min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Warming porridge (Skinnymixers)
15min
Curried green beans
40min
Raspberry-infused vinegar
73h 10min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min