Dispositivos e acessórios
Blackberry vinegar chocolate truffles
Preparação 30min
Total 17h
35 portions
Ingredientes
Blackberry vinegar
-
apple cider vinegar150 g
-
fresh blackberries150 g
-
caster sugar50 g
Ganache
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
desiccated coconut30 g
-
cocoa nibs20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
11.4 mg
Proteína
0.8 g
Energia
341.8 kJ /
81.4 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
6.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy cream
15min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min
Salsa verde
5min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Prune and orange stuffing
10min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Parmesan gelato
4h 30min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min
Goat's cheese
18h
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15min
Quick beetroot relish
40min
CADA (4 ingredient muesli)
10min