Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
TM6 TM5

Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce

3.8 (11 avaliações )

Ingredientes

Chickpea tofu

  • 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 150 g chickpea (besan) flour
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp garlic powder
  • ¼ tsp ground turmeric
  • ¼ tsp ground cumin
  • 370 g filtered water

Spicy dipping sauce

  • 1 garlic clove
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 65 g Sriracha® sauce
  • 30 g lime juice
  • 1 tbsp filtered water
  • 20 g pure maple syrup
  • 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve
  • sesame seeds, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
1261.8 kJ / 300.4 kcal
Proteína
8.9 g
Hidratos de carbono
25.6 g
Gordura
16.8 g
Fibra
5.8 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas