Dispositivos e acessórios
Grain salad lettuce cups
Preparação 15min
Total 1h 55min
6 portions
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
hot water800 g
-
farro160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1200 g
-
puy lentils140 g
-
white quinoa100 g
-
peeled raw prawns10
-
olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes plus extra to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices2
-
fresh basil leaves only, cut into thin strips6 sprigs
-
lemon juice2 tsp
-
baby cos lettuce leaves separated2
-
feta cheese crumbled150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
813.1 mg
Proteína
23.1 g
Energia
1716 kJ /
408.5 kcal
Gordura
16.6 g
Fibra
9.5 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Zucchini soup
25min
Creamed spinach
15min
Palak paneer
1h 15min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Parsnip and bean mash
25min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Raw cauliflower tabouli
30min
Lentil and mint salad
3h 55min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Quinoa tabouli
12h 40min