![Red mullet couscous with peppers Red mullet couscous with peppers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/95314.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 450 g red peppers, cut into large pieces
- 280 g yellow peppers, cut into large pieces
- 220 g green peppers, cut into large pieces
- 250 g liquid fish stock
- 30 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
- 300 g couscous
- 2 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, adjust to taste
- 350 g water
- 600 g red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)
- 15 g fresh coriander, finely chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2439 kJ / 583 kcal
- Proteína
- 35 g
- Hidratos de carbono
- 75 g
- Gordura
- 16 g
Receitas alternativas
Plain yoghurt
14ч.
Creamy Potato Salad
Keine Bewertungen
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Octopus and Potato Salad
40 min
Egg-free mayonnaise
10 min
Tzatziki
20 min
Frozen Yogurt with Honey and Olive Oil
8h
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Red lentil soup with cumin
55 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Vegetable fideuá
40 min
Stuffed Vegetables
1h 5 min