Dispositivos e acessórios
Red mullet couscous with peppers
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
red peppers cut into large pieces450 g
-
yellow peppers cut into large pieces280 g
-
green peppers cut into large pieces220 g
-
½ fish stock cube (for 0.5 l), dissolved in 250 g waterliquid fish stock250 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)30 g
-
couscous300 g
-
olive oil2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
water350 g
-
red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)600 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
2439 kJ /
583 kcal
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
75 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Explore Morocco
10 Receitas
Suíça
Suíça
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1h 15min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40min
Soparnik
1h 45min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Party popcorn
1h
Lentil and chorizo stew
3h 45min
Orange couscous with steamed salmon
35min
Green Bean Casserole
1h 30min
Salted Caramel Popcorn
1h 55min
Frozen margarita
10min