Dispositivos e acessórios
Black-eyed bean stew with whole squid
Preparação 30min
Total 5h 15min
8 portions
Ingredientes
-
onions cut in halves120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
500 g canned tomatoesripe tomatoes cut in pieces,500 g
-
tomato purée (concentrated)15 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut in slices (1 cm)370 g
-
ground sweet paprika1 tbsp
-
salt plus extra for the squid1 tsp
-
freshly ground pepper plus extra for the squid1 pinch
-
350 g dried green lentils, rinsed and drainedblack-eyed beans, dried soaked for at least 4 hours (see tip),350 g
-
water350 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
1000 g raw squid rings, fresh or defrostedwhole baby squid cleaned, fresh or defrosted1000 g
-
freshly squeezed lemon juice (opcional)20 g
-
fresh coriander (opcional) chopped
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
32 g
Energia
1339 kJ /
320 kcal
Gordura
9 g
Fibra
11.5 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Sicilian Prawn Salad
40min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Nenhuma avaliação
Salmon tartare
10min
Sour Plum Sauce
Nenhuma avaliação
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Mexican Shots
5min
Peas and jamon
40min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min