![Peppers stuffed with salted cod brandade Peppers stuffed with salted cod brandade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ED8E941A-55BD-4519-9CFA-5194C0B13778/Derivates/6CA5E6E2-2170-4994-AA34-9C8C3874DAA0.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
- 2 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 100 g sunflower oil
- 400 g salt cod, soaked and shredded (without skin and bones)
- 70 g milk
- 1 pinch ground white pepper
- 1 can piquillo peppers, preserved, (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight
Red pepper sauce
- 150 g red pepper, in 2 or 3 pieces
- 1 leek, (only the white part) in 2 or 3 pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g whipping cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches pepper, ground
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1712 kJ / 411 kcal
- Proteína
- 10.13 g
- Hidratos de carbono
- 17.59 g
- Gordura
- 33.32 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Strawberry ice cream bars
12h 15 min
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1 Std.
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 Min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40 Min
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10 Std.
Lollipops
40 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Lemon sorbet
8 Std. 30 Min
Vanilla Ice Cream
12klst
Strawberry mojito
10 Min
Pizza Dough (TM5 Metric)
1 Std.