Dispositivos e acessórios
Cucumber Soup
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumbers (approx. 3), cut in pieces320 g
-
onions90 g
-
butter30 g
-
water500 g
-
vegetable stock paste (see Tips), to taste1 Tbsp
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
potatoes peeled and cut in pieces (3 cm)200 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
raw sugar (opcional)1 tsp
-
100 g natural yoghurtwhipping cream100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.2 g
Energia
849 kJ /
202 kcal
Gordura
15.6 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
11.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soups For All Seasons
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Pepper Soup
20 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Cod with citrus butter
50 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min