Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 80 g Stone's Green Ginger Wine
- 500 - 600 g pork fillets or pork medallions (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (1 x 10 cm)
- 2 tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 2 garlic cloves
- 400 g canned unsalted black beans
- 60 g soy sauce or tamari
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine or dry sherry
- 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch broccolini (approx. 180 g), trimmed and cut into thirds
- 230 g canned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1726.3 kJ / 411 kcal
- Proteína
- 33.8 g
- Hidratos de carbono
- 55.2 g
- Gordura
- 3.7 g
- Gordura saturada
- 0.8 g
- Fibra
- 9.7 g
- Sódio
- 838.9 mg
Receitas alternativas
Beef stroganoff
35min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Pork san choy bau
25 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Pork and apple cider stew
1h 40 min
Beef "Burgundy"
40 Min