Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
TM6 TM5 TM31

Turkey roulade with pancetta and porcini sauce

4.0 ( 1 avaliação )

Ingredientes

  • 1 sprig fresh rosemary
  • 600 g turkey breast fillet, skinless, boneless butterflied
  • 8 processed cheese slices
  • 260 g pancetta sliced
    ou 260 g prosciutto sliced
  • 1 garlic clove
  • 1 shallot cut in half
  • 30 g butter
  • 300 g water
  • 200 g dry white wine
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 20 g dried porcini mushrooms soaked and squeezed
  • 5 drops Worcestershire sauce
  • 50 g cream, min. 30% fat
  • 2 pinches freshly ground black pepper

Nutrição
por 8 portions
Energia
3403 kcal / 14238 kJ
Proteína
263 g
Gordura
255 g
Hidratos de carbono
16 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas