
Versões compatíveis
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 15 g fresh ginger peeled, cut in thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli deseeded (opcional)
-
700
g duck breast fillets, skin on
ou 700 g chicken breast fillets, skin on - 2 - 3 tbsp Chinese five-spice powder shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 80 g soy sauce
- 200 g white long-grain rice
-
200
g pak choi cut in pieces,
ou 200 g Chinese cabbage cut in pieces - 100 g broccoli florets cut in pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 3 - 4 tbsp honey (approx. 80 g)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 600 kcal / 2512 kJ
- Proteína
- 42 g
- Gordura
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Fibra
- 6.5 g
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