
Dispositivos e acessórios
Squid à la provençale
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
onions cut in halves100 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
raw squid rings600 g
-
salt5 pinches
-
ground Espelette pepper2 pinches
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
fresh basil leaves chopped10
-
tomatoes cut in halves500 g
-
ground white pepper3 pinches
-
courgettes cut in cubes (approx. 1 cm)400 g
-
yellow pepper cut in strips (approx. 3 cm long)100 g
-
fennel bulb cut in strips (approx. 3 cm long)200 g
-
green olives, pitted160 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Energia
357 kcal /
1494 kJ
Proteína
28 g
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
24 g
Fibra
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Provence on your table
10 Receitas
Internacional
Internacional