Squid à la provençale
TM5 TM6

Squid à la provençale

3.3 (3 avaliações )

Ingredientes

  • 1 garlic clove
  • 100 g onions, cut in halves
  • 200 g red peppers, cut in pieces
  • 30 g olive oil, plus extra for frying
  • 600 g raw squid rings
  • 5 pinches salt
  • 2 pinches ground Espelette pepper
  • 1 lemon, preferably organic, zest and juice
  • 10 fresh basil leaves, chopped
  • 500 g tomatoes, cut in halves
  • 3 pinches ground white pepper
  • 400 g courgettes, cut in cubes (approx. 1 cm)
  • 100 g yellow pepper, cut in strips (approx. 3 cm long)
  • 200 g fennel bulb, cut in strips (approx. 3 cm long)
  • 160 g green olives, pitted

Nutrição
por 1 portion
Energia
1494 kJ / 357 kcal
Proteína
28 g
Hidratos de carbono
24 g
Gordura
17 g
Fibra
8 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas