Dispositivos e acessórios
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Preparação 15min
Total 3h 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
2686.2 kJ /
642 kcal
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
119 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Africa
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Cucumber soup with prawn skewers
35min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20min
Versatile smooth soup
45min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Boiled eggs
20min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Boiled pasta
20min
Basil pesto
10min