Dispositivos e acessórios
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Preparação 15min
Total 3h 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
2686.2 kJ /
642 kcal
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
119 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Africa
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sautéing Shrimp
Nenhuma avaliação
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Green smoothie
10min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Sausage Mummies
1h 10min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45min
Chocolate chip cookies
50min
Baked spinach and eggs
40min
Tomato rice
30min
Beef Stroganoff
1h
Creamy pea soup
40min
Smoothie
5min