Dispositivos e acessórios
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
Preparação 45min
Total 1h 35min
6 portions
Ingredientes
Gnocchi
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (3 cm)450 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Gorgonzola Sauce
-
plain flour20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
milk300 g
-
Gorgonzola piccante, cut in pieces100 g
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
16.2 g
Energia
1808 kJ /
430 kcal
Gordura
13.8 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Spinach and Carrot Muffins
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Spicy Cornbread Gratin
Nenhuma avaliação
Sicilian Caponata
30min
Polenta Cake
1h
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Leek Quiche
1h 20min