Dispositivos e acessórios
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
Preparação 45min
Total 1h 35min
6 portions
Ingredientes
Gnocchi
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (3 cm)450 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Gorgonzola Sauce
-
plain flour20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
milk300 g
-
Gorgonzola piccante, cut in pieces100 g
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
16.2 g
Energia
1808 kJ /
430 kcal
Gordura
13.8 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Courgette Omelette
40min
Pumpkin Pie
5h
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Pistachio Chocolate Truffles
6h 15min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min