Dispositivos e acessórios
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
Preparação 45min
Total 1h 35min
6 portions
Ingredientes
Gnocchi
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (3 cm)450 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Gorgonzola Sauce
-
plain flour20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
milk300 g
-
Gorgonzola piccante, cut in pieces100 g
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
16.2 g
Energia
1808 kJ /
430 kcal
Gordura
13.8 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Aubergine Bhurta
30min
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1h 15min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Carrot and Peanut Bake
55min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Quinoa Tostadas
30min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min