Dispositivos e acessórios
Pear and burghul salad
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fine burghul (see Tips)200 g
-
sultanas80 g
-
boiling water250 g
-
red wine vinegar200 g
-
caster sugar1 tsp
-
pears (approx. 150 g - see Tips)2
-
black peppercorns5
-
dried bay leaf1
-
mustard seeds1 tsp
-
star anise1
-
salt to season
-
grapeseed oil30 g
-
French mustard½ tsp
-
ground black pepper to season
-
radicchio leaves separated100 g
-
pecans roasted and roughly chopped (see Tips)100 g
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (see Tips)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1857.9 mg
Proteína
18.7 g
Energia
3521.3 kJ /
838.4 kcal
Gordura
42.9 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
9.7 g
Hidratos de carbono
89.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fig and walnut bread
3 godz. 20 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Strawberry almond gelato
12 godz. 20 min
Steamed coconut custards
45 min
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Leek and smoked salmon dip
55 min