![Pear and burghul salad Pear and burghul salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62E11A04-20FA-484B-9EA9-38A5DD6BC254/Derivates/BE6E0B2A-70E0-46AE-AED6-F2EC563FD726.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g fine burghul (see Tips)
- 80 g sultanas
- 250 g boiling water
- 200 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
- 5 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp mustard seeds
- 1 star anise
- salt, to season
- 30 g grapeseed oil
- ½ tsp French mustard
- ground black pepper, to season
- 100 g radicchio, leaves separated
- 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3521.3 kJ / 838.4 kcal
- Proteína
- 18.7 g
- Hidratos de carbono
- 89.3 g
- Gordura
- 42.9 g
- Gordura saturada
- 9.7 g
- Fibra
- 11 g
- Sódio
- 1857.9 mg
Receitas alternativas
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25 min
Cream of mushroom soup
20min
Cream of tomato soup
25min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Halva semifreddo
7 godz. 30 min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1h
Peach and plum upside-down cake
50min
Coconut matcha panna cotta
3 Std. 50 Min
Black forest pudding
1h 15min
Plum and raspberry cobbler
1h 25 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min