![Chicken Pastilla Chicken Pastilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D721DCA3-6DF8-420A-A828-88E7A7174EC2/Derivates/7AACEA1E-4FE1-4751-B47F-3D0BF854DDE7.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g unsalted butter, diced
- 150 g blanched almonds
- 20 - 30 g sugar, to taste
- 3 Tbsp fresh parsley leaves
- 3 Tbsp fresh coriander leaves (opcional)
- 200 g onions, halved
- 1 pinch saffron
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground coriander
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 600 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 50 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l)
ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 3 medium eggs
- 8 sheets filo pastry
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2471 kJ / 590 kcal
- Proteína
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 21 g
- Gordura
- 46 g
- Fibra
- 5 g
Receitas alternativas
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Spinach Fatayers
2h
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1h 35min
Umali
1h 25min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Moroccan Bean Soup
45min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Moroccan Mint Tea
25min