Dispositivos e acessórios
Cedar-wrapped pork with rosemary
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillet45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1327 mg
Proteína
62.4 g
Energia
1530.8 kJ /
364.5 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
0.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Wasabi devilled eggs
25 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 Std. 15 Min
Meatballs with Romesco sauce
1 Std. 40 Min
Quick turkey taco bowl
15 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min