Dispositivos e acessórios
Cedar-wrapped pork with rosemary
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillet45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1327 mg
Proteína
62.4 g
Energia
1530.8 kJ /
364.5 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
0.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegetarian Pizza
Nenhuma avaliação
Lemon and caper aioli
15min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Bang bang broccoli
3h 25min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Steak tartare
10min
Prawn saganaki with feta
35min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Salmon niçoise salad
35min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min