Dispositivos e acessórios
Steamed Chinese greens
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
tamari gluten free (see Tip)2 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water1000 g
-
broccoli broken into florets250 g
-
pak choy cut into quarters lengthways150 g
-
sugar snap peas cut into halves150 g
-
fried shallots for garnishing
-
fresh coriander leaves
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.9 g
Energia
587.8 kJ /
140 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
6.4 g
Hidratos de carbono
7.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed greens with lemon feta
20min
Steamed prawns or scallops
20min
Miso coleslaw
20min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Kimchi non-fried rice
1h
Hoisin tofu with brown rice
50min
Cauliflower "fried" rice
45min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min